Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 16.
Tel.:+3620 / 974-89-22 
Email: frabato99@gmail.com

Fogyó hold
Aktuális holdfázis

Fogyó holdHa elégedetlen vagy anyagi helyzeteddel, akkor a pénzmágia való neked! Kevesen gondolják, hogy a nehézkesebb anyagi körülményeik hátterében sokszor egy karmatikus blokk áll, ami megfelelő technikákkal, idő és energia ráfordítással rendbe hozható.  Természetesen a pénzmágia hatása nem azonnali, hiszen a karmatikus blokk sem egyik pillanatról a másikra alakul ki.

Ha úgy érzed, mindent megtettél már annak érdekében, hogy jobb anyagi körülmények között élhess, de a nagy áttörés még nem következett be, akkor lehet, hogy nem véletlen, hogy most ezeket a sorokat olvasod.

A pénzmágiával szintén tudunk befolyásolni üzleti döntéseket, anyagi befektetéseket oly módon, hogy az a hozzám forduló számára pozitívan záruljon. Ehhez természetesen szükséges, hogy egy majdani befektetés előtt találkozzunk, vagy az üzleti tárgyalást megelőző héten, hogy legyen elegendő időnk a hatékony mágia elvégzéséhet.

A pénzmágia megkezdését minden esetben egy személyes találkozás és állapotfelmérés előzi meg, mely során feltárom, milyen karmatikus blokkal állunk szemben, és az adott probléma fajtájától függően, együtt célzott megoldást találunk a gondodra.

Kérdésed van?

Keress meg bátran!

Telefonszám: 06-20-974-89-22
Email: frabato99@gmail.com