Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 16.
Tel.:+3620 / 974-89-22 
Email: frabato99@gmail.com

Fogyó hold
Aktuális holdfázis

Fogyó holdRontáslevétel

Kérdés: Úgy érzem, nekem semmi sem sikerül. 2 évig voltam állás nélkül, mire végre találtam egy nem túl jól fizető munkát, de legalább lett munkahelyem, és állandó bevételem. 3 hónapig dolgoztam ott, de ma elbocsájtottak. Félek, hogy megint évekig nem találok munkát. Kérem, segítsen!

Frabato válasza: Sajnos előfordult már, hogy valaki hasonló problémával fordult hozzám, és kiderült, az előző munkahelyén egy rosszakarója rontást tett rá saját céljai elérése érdekében, így az illetőt szinte minden munkahelyéről még a próbaidő lejárta előtt menesztették. Lehet, hogy a te esetedben is erről van szó, de az is elképzelhető, hogy egy karmikus blokk áll ennek a hátterében. A jó hír az, hogy az ilyen rontás levehető, és a blokk is feloldható, így az eredményt nagyon hamar észre fogod venni. A személyes konzultáció ezekre a kérdésekre választ ad, és közös munkával meg tudsz szabadulni ettől a negatív hullámtól, és ismét sikeres lehetsz szakmailag.

 Kérdés: A szerelmi életem maga a csőd! Ha megtetszik nekem valaki, akkor arról mindig kiderül, hogy vagy férjnél van, vagy tartós kapcsolata van, vagy már volt férjnél többször is, és 3 gyereke van. Ha találok egy hozzám való nőt, aki egyedülálló, és még gyereke sincs, akkor neki meg én nem kellek. Lesz még valaha normális kapcsolatom?

Frabato válasza: A magány lassan felemészti az embert, mert úgy érzi, nincs lehetősége a boldogságra, nincs kivel megosztania örömét és bánatát. Lehet, hogy szerelmi életeden rontás van, mert egy előző kapcsolatból azt valaki-egy elégedetlen hölgy- rád tette, vagy rád rakatta. Az is elképzelhető, hogy a karmádon blokk van ezen a területen. Ezeket mind meg tudom mondani egy személyes találkozó alkalmával, és akkor közelebb kerülünk a megoldáshoz, hogy minél előbb hozzád illő társra találhass.

Kérdés: A válság előtt volt egy jól menő vállalkozásunk, és hitelre vettünk egy szép házat, meg egy autót. A válság után még úgy-ahogy tudtuk a dolgainkat fizetni, de mára minden tartalékunk elfogyott. Hogyan tudnánk kitörni ebből a nehéz anyagi helyzetből, hogy legalább megközelítően úgy éljünk, mint a válság előtt?

Frabato válasza: A gazdasági válság sok családot megviselt anyagilag. Sokan keresnek meg engem ilyen, és ehhez hasonló problémákkal. Pénzmágiával nagymértékben lehet javítani az anyagi helyzeteteken. Itt külön jó, hogy családi vállalkozásotok is van, hiszen így nem csak a személyes anyagi ügyeidre tudunk mágiát készíteni, hanem a vállalkozás jövőjét is meg tudjuk alapozni, hogy sikeres legyen. Egy személyes konzultációt követően sokkal részletesebb képet kapunk majd arról, hogy mit kell ahhoz tenni, hogy ez a nehéz helyzet minél hamarabb megoldódjon.

Ha úgy érzed, rontás van rajtad, jelentkezz be hozzám, én segíthetek: 06-20-974-89-22

Szerelmi kötés-oldás

Kérdés: 27 év házasság után elhagyott a férjem. Rá sem ismerek, egyik napról a másikra kifordult önmagából, és elköltözött. Hogyan kaphatnám és változtathatnám őt vissza?

Frabato válasza: A hosszú házasság szoros köteléket jelent köztetek, ami átmenetileg a férjed részéről megbomlott. Vissza lehet őt fordítani, és a dolgok ismét olyanok lesznek, mint régen, ehhez csak a megfelelő mágikumra van szükség. Hozz egy személyes tárgyat, hajszálat a férjedtől, vagy hozd el a fotóját, és abból meg tudom neked mondani, hogy mit kell tenned, és mennyit kell várnod, hogy az életetek visszatérjen a régi medrébe.

 Kérdés: Eltávolodtunk a lányommal, amióta új élettársa van. Eddig minden hétvégén meglátogatott minket, de amióta ez az ember belépett az életébe, hanyagolja a családját, minden pénzét rákölti, teljesen tönkreteszi őt az a férfi. Hogy segíthetnék a lányomnak, hogy ő is észrevegye, csak árt neki ez az új kapcsolat?

Frabato válasza: Általában egy család egy harmonikus egységet képez. Akkor van gond, ha ezt az egységet egy oda nem illő személy felbontja, ahogy a ti esetetekben is történt. Ha a lányod valóban nem boldog e mellett a férfi mellett, akkor tudunk tenni róla, hogy kilépjen az életéből. Természetesen ezt ne úgy képzeld el, hogy a férfival valami rossz dolog fog történni. Éppen ellenkezőleg! A lányodat tereljük rá a helyes útra, felnyitjuk a szemét, és olyan lehetőséget biztosítunk számukra, ami külön útra tereli majd őket. Kellő körültekintéssel az ilyen jellegű családi ügyeket is problémamentesen meg lehet oldani. Hozz el hozzám a lányodról és a jelenlegi párjáról egy fotót, és segítek neked helyreállítani a családi békét!

Kérdés: 2008 óta vagyok férjnél, és a férjemmel nagyon jó a kapcsolatunk. A házasságunkat csak egy dolog árnyékolja be, és az az anyósom folyamatos jelenléte. Minden nap felhívja a férjemet, minden hétvégén eljön látogatóba, és mindenbe beleszól: a gyereknevelésbe, a háztartásba, a pénzügyeinkbe. A férjem pedig issza szavait, és amikor a Mama megjelenik nálunk, utána mindig összeveszünk ezek miatt, mert sajnos mindig az ő pártját fogja. Bármennyire is szeretem a férjem, nem tudom, meddig bírom még az anyósom zsarnokoskodását.

Frabato válasza: Sajnos sok remek házasság megy tönkre egy ilyen jóravaló anyós miatt. De ne aggódj, van megoldás. Speciális eszközökkel-személyre szabottan- tudunk találni anyósodnak valami olyan elfoglaltságot, ami eltereli rólatok a figyelmét, illetve a férjedet egy jól célzott szerelmi kötéssel melléd tudjuk állítani, és az után nem a Mamának ad majd mindig igazat. Ehhez szükséges mindenképp az egész családról egy fotó, mert az alapján tudok személyre szabott megoldást találni a problémádra.

Kérdés: Szerelmes vagyok egy lányba, aki viszont szeret, de a szülei nem engedik, hogy velem legyen, ezért csak titokban tudunk találkozni. Hogyan puhíthatnám meg a szüleit, hogyan érhetném el, hogy együtt lehessünk, és lássák, én nem akarok rosszat a lányuknak?

Frabato válasza: Amit leírtál, az a modern Rómeó és Júlia története, és sajnos sokan fordulnak hozzám hasonló gondokkal. Valószínűleg ezt a lányt túlféltik a szülei, de van arra lehetőség, hogy megoldjuk a gondodat, de ehhez mindenképp szükségem van a lányról egy fotóra. Speciális a problémád, és ehhez különleges megoldásra van szükség. A fotóból meg tudom neked mondani, hogy mit kell tenned, és mennyit kell várnod, hogy a lánnyal legálisan is együtt lehess.

Kérdés: A párommal a válásom után ismerkedtem meg. Ő is elvált, így mindketten tudjuk, mit nem akarunk egy kapcsolattól. Nagyon jól megvagyunk, és nagyon szeretem őt, de olyan a munkája, hogy sok nővel találkozik nap, mint nap, és szebbnél-szebbekkel! Bevallom, elég féltékeny típus vagyok, és nem szeretném valaki más miatt elveszíteni őt. Hogyan tarthatnám meg a párom?

Frabato válasza: A féltékenység megmérgezheti a kapcsolatotokat, és te is sokkal feszültebb leszel, ha folyton arra gondolsz, a párod épp más nőkkel dolgozik együtt, de természetesen egy válás után érthető, ha bizalmatlan vagy. A szerelmi kötés megoldaná a problémádat, és nem kellene többet erre a kérdésre pazarolni az energiáidat. Hozz egy fotót a párodról, ebből én 100%-os megoldást tudok neked mondani a problémádra, így biztos lehetsz benne, hogy mindig te leszel neki az első, és legfontosabb nő!

Ha szerelmi kötésre-oldásra van szükséged, jelentkezz be hozzám, és rendbe tesszük a szív ügyeidet: 06-20-974-89-22

Sikermágia

Kérdés: Ez lesz az utolsó lehetőségem, hogy levizsgázzak, és ha ez a vizsgám sem sikerül, akkor abba kell hagynom az egyetemet. Nagyon félek ettől a vizsgától, többet nem bukhatok meg! Hogyan húzhatnék olyan tételt, amivel biztosan átmegyek?

Frabato válasza: Sikermágiával ez a probléma megoldható. Kár, hogy nem fordultál már az első bukás után hozzám, mert a vizsgák kimenetelét nagymértékben tudjuk befolyásolni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mostantól majd nem kell tanulnod, de mindig vannak kedvező és kedvezőtlen lehetőségek, és a mágia segít megtalálni a számodra kedvezőbb tételeket, hogy átmenj a vizsgákon. Keress meg, és elmondom, mit kell ahhoz tenned, hogy most ne nyúlj mellé!

Kérdés: Már hónapok óta árulom a vidéki házamat, mert szeretnék Pestre költözni, hogy a fiamék közelében lehessek, mert nemsokára megszületik a kis unokám, és kell nekik a segítség. Hogyan adhatnám el minél gyorsabban jó áron a házamat, hogy Pesten fussa belőle egy kis lakásra?

Frabato válasza: Megfelelő technikákkal, a sikermágia segítségével pozitívan lehet befolyásolni egy ház eladását. Gyere el hozzám, hozz egy képet a házadról, abból meg tudom mondani, mit kell ahhoz tenned, hogy minél hamarabb elkeljen a házad, sőt az új lakás kiválasztásában is tudok segíteni, hogy jó áron juss hozzá, és olyan rezgések legyenek benne, amik mellett például jól fog tudni aludni a kis unokád.

Kérdés: Évek óra húzódik egy perem, és két esélyes, hogy mi lesz a végkimenetele. Tudnék tenni valamit, hogy az én javamra döntsön a bíróság?

Frabato válasza: Sikermágiával természetesen tudjuk befolyásolni a kétséges per kimenetelét, és el tudjuk érni, hogy számodra kedvező döntés szülessen. Ahhoz, hogy segíteni tudjak neked, mindenképpen szükséges a személyes találkozó. A legjobb az lett volna, ha a per legelején fordulsz hozzám, mert az időnek minden mágiánál szerepe van- így nem húzódott volna évekig a pered-, de sohasem késő, és általában a mágiával gyorsan, jó eredményeket lehet elérni.

 

Szellemidézés

Kérdés: 3 hónapja halt meg az édesanyám. Betegsége vége felé már beszélni sem tudott, de a szemében láttam, hogy mondani akar nekem valamit. Hogyan tudnám felvenni vele a kapcsolatot?

Frabato válasza: Szeretteink elvesztése nagyon fájdalmas dolog, de nem az elhunytnak a legrosszabb, hanem a családtagoknak. Hozz egy fotót édesanyádról, és abból meg tudom mondani, üzenni akart-e neked valamit, hol van most, és hogy érzi magát.

 Kérdés: Az unokaöcsém nagyon fiatalon hunyt el 2 hete autóbalesetben. Hatalmas űrt hagyott maga után, nem értjük, miért kellett meghalnia?

Frabato válasza: Az ilyen hirtelen haláleseteknél, különösen, ha baleset történt, a hozzátartozók mindig a miértekre kíváncsiak. Én tudok segíteni abban, hogy a miértekre választ kaphassatok, és hogy fel tudjátok dolgozni ezt a tragikus hirtelenséggel történt, szörnyű halálesetet.

Ha elhunyt hozzátartozódról szeretnél többet tudni, gyere el hozzám, én segítek: 06-20-974-89-22

Álomfejtés

1. Kérdés: Minden éjjel azt álmodom, hogy zuhanok. Már rettenetesen zavar engem ez az álom, és minden éjszaka ugyanabban az időpontban, hajnali 3-kor felriadok rá. Mit jelenthet ez?

Válasz: Mindenképpen érdekes jelenség, amit álmodsz, és elég gyakori is. Az álomvilág mindig kapcsolatban áll a valódi világunkkal, és arra reflektál. Nem mindegy, hogy az általad említett zuhanás hogyan, és milyen módon következik be. Ha eljössz hozzám, és átbeszéljük együtt, hogy mire figyelj az álmaidnál, végigvesszük a körülményeit, és megnézzük, ez milyen kapcsolatban van a valódi életeddel, akkor egy olyan tudásnak leszel a birtokában, mellyel bármikor betekinthetsz (beleálmodhatsz) a jövődbe. Az álmok értelmezése nagyon fontos része lehet a jóslásnak, de ehhez mindenképpen egy személyes konzultációra van szükség.

Fejtsük meg együtt az álmaid, hogy átvedd az irányítást saját jövőd felett: 06-20-974-89-22

Egyéb

Ha a levelek között nem találtál rá a tiédhez hasonló problémára, az nem azt jelenti, hogy nincs megoldás. Minden eset nagyon egyedi, különbözőek a szereplők, és a problémák mélysége is különbözik. Nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma probléma, ezért arra bátorítalak, hogy keress meg a te egyedi gondoddal, hogy megtalálhassuk rá az egyedi megoldásodat.

Véletlenek nincsenek, valamiért ellátogattál az oldalamra, és a legjobb helyen jársz a gondod megoldása felé vezető úton. Hívj bátran: 06-20-974-89-22

 

Kérdésed van?

Keress meg bátran!

Telefonszám: 06-20-974-89-22
Email: frabato99@gmail.com