Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 16.
Tel.:+3620 / 974-89-22 
Email: frabato99@gmail.com

Fogyó hold
Aktuális holdfázis

Fogyó holdA kártya, az egyik legnépszerűbb jóslási eszköz, aminek számos fajtája van. 

A jóslás nagyon kedvelt formája a cigánykártya, és a tarot kártya.  A cigánykártyával, a közeli jövőt lehet megjósolni, s mint nevéből is kiderül, a cigányok tették ismertté Európában. Rengetegen jósolnak cigánykártyából, mert a szimbólumrendszere könnyebben érthetőbb, mint a tarotté. Viszont ehhez a kártyához is sokat kell tanulni, mert kontárkézben nem ad megfelelő, igaz választ a kérdésekre. A tarot kártya eredetét homály fedi. Egyesek szerint Indiából, mások szerint Egyiptomból való, ahol már évezredekkel ezelőtt használták a hieroglifákat. A legrégibb pakli, ami fennmaradt, 1390-ből való. Az egyiptomi "tar", ösvényt jelent, a "ro" pedig királyit. A két szóból megérthetjük a tarot kártya célját, ami nem más, mint útmutatás, a helyes ösvény megtalálására, a legfelsőbb tudás birtokában. Hermész Triszmegisztoszt tartják a tarot szülőatyjának, aki a hermetika elméletét is megalkotta, az Ókori Egyiptomban. A tarot kártya szimbólumrendszere igen összetett, kevesen tudják ezért értelmezni a lapokat. A jóslás tarot kártyából csakis szakavatott kéz által kirakva hiteles.

A négy szimbólum az elemi erőket jelenti: a kardok a levegőt, a botok a tüzet, az érmék a földet, a kelyhek a vizet. A kardok a problémákkal állnak összefüggésben, a kelyhek a boldogsággal és a szerelemmel, a botok a bátorsággal és a sikerrel, az érmék a hivatással és az anyagi helyzettel. Nem csak jó híreket hallhatunk kártyajósláskor, azonban azt ne feledje, hogy  minden ember szabad akarattal rendelkezik és el tudja kerülni adott esetben a komolyabb bajokat, ha előre tud róluk. 

Hosszú évek kemény munkájával értem el a mesteri szintet ebből a tudományágból. Csalhatatlanul érzek rá a lapok jelentésére, amikor a jósoltató kérdésére adja a választ. Bármilyen választ is kapsz a kártyádtól, jusson eszede Disraeli híres mondása: "Az ember nem a körülmények teremtménye. A körülmények az ember teremtményei" 

A Nagy Arkánum lapjainak száma megegyezik, a héber ABC betűinek számával, és az Élet Fája 22 útjával is kapcsolatban áll. Ami még érdekesség, hogy a Nagy Arkánum lapjait, hozzá lehet rendelni, a 10 uralmi bolygóhoz és a 12 csillagjegyhez. Például, a Mágushoz a Hold bolygót, a Bolondhoz a Halak csillagjegyet.

Kérdésed van?

Keress meg bátran!

Telefonszám: 06-20-974-89-22
Email: frabato99@gmail.com