Cím: 1065 Budapest Podmaniczky u. 16.
Tel.:+3620 / 974-89-22 
Email: frabato99@gmail.com

Fogyó hold
Aktuális holdfázis

Fogyó holdSzerzői jog

A jogtulajdonos (Karma-Rend Bt.) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
Tilosa jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Karma-Rend Bt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A frabato.hu domainnév, valamint a "frabato.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Karma-Rend Bt. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Ezoterikus szolgáltatások jogi jellege

Az ezoterikus szolgáltatások teljesítése (bármely egyházi tevékenységhez hasonlóan) hitbéli alapokon nyugszik, ezért jogi megítélésük szerint az úgynevezett atipikus szerződések körébe tartoznak, azon belül pedig „naturális obligationak” vagy más néven csonka kötelemnek tekintendőek. A jogrendszer az önkéntes teljesítést tudomásul veszi és gazdagító jogcímként elismeri, de a szolgáltatások a speciális tartalmukra tekintettel sem az eredménykötelem, sem pedig a gondossági kötelem kategóriájába nem illeszthetőek be. Ebből eredően az ilyen jellegű szolgáltatásokból eredő követelések állami bírósági úton történő kikényszerítésére nincsen lehetőség.

 

 


 

Weboldalt fejlesztette a Candy Media

  • Jankai Valentin - Programozó - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Zólyomi Gerti - Grafikus - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Frabato v3.0.7